Kabelsporing

på hele Sjælland

Ring på 70 20 43 20Kontakt os

Vores certificeringer:

Kabelsporing kræver det rette udstyr

Kabelsporing er en kompleks affære.

Valg af udstyr er derfor fuldstændig afgørende for, hvilke muligheder vi som eksperter har i forhold til at indsamle så meget information som muligt, hvilket igen er afgørende i forhold til at lokalisere problemet, og fastslå omfanget af problemet.

For at kunne udføre så komplekse og kvalificerede kabelfejl- og lokaliserings opgaver som overhovedet muligt, har vi investeret i det bedste udstyr på marekedet, produceret af verdens 2 markedsledende producenter: tyske Hagenuk og amerikanske MetroTech.

Udstyret består grundlæggende af et impuls ekkometer, kabelsøger, tone generator, A-ramme, stødspændings generator, benzin generator, jordmikrofon og et headset.

Det mobile udstyr sammensættes og grupperes til løsning af de specifikke opgaver. Afhængig af opgaven og de lokale forhold anvender vi forskellige metoder og kombinationer.

Det giver os nogle unikke muligheder for at foretage nogle yderst komplicerede og præcise kabelfejl- sporings, og lokaliseringsopgaver.

Kontakt os og hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi er altid klar til en uforpligtende samtale.

 

Få hjælp til
termografi

… Og den rette ekspertise

Uden den rette ekspertise, uddannelse og erfaring hjælper udstyret ikke noget.

Vores udstyr giver os nogle unikke muligheder for at indsamle svært tilgængelige informationer, og til at lave sporinger i svært tilgængelige miljøer.

Men det er selvfølgelig intet værd uden den rette viden.

Den indsamlede infomation skal forstås og analyseres for at kunne udnytte den optimalt.

Derfor bliver vores personale grundigt uddannet i brugen af vores udstyr, ligesom de løbende bliver opdateret i for hold til nye teknologier og muligheder.

Informationer

Ring til os

Skriv til os

Adresse

Rebslagervej 7
4300 Holbæk

Kontakt os