Rapportering

på hele Sjælland

Ring på 70 20 43 20Kontakt os

Vores certificeringer:

Korrekt rapportering af termografiske undersøgelser er et must

Rapporteringen er den vigtigste del af enhver gennemført termografisk undersøgelse og analyse.

Det er i denne del af processen, selve analysen af de data der er indsamlet ved den termografiske undersøgelse, bliver lavet.

Enhver kan se på billederne fra et termografisk kamera, og udlede noget af det. Men kun en certificeret termografør med den rette erfaring vil kunne udlede alle data af undersøgelsen, og vide hvordan de skal behandles.

Hvis disse data ikke bliver behandlet korrekt, får man ikke det korrekte billede at tilstanden på de maskiner, anlæg eller installationer, der er blevet undersøgt, og hele undersøgelsen falder derfor til jorden.

Samtidig er det her i processen, de indsamlede data skal omsættes til anbefalinger til, hvad der helt konkret skal laves. Altså, hvad der skal laves, hvornår og hvordan.

Rapporteringen danner derfor hele grundlaget for alt arbejde, som efterfølgende skal udføres.

 

Få hjælp til
rapportering

Korrekt ekspertise & certificering = korrekt rapportering

Hos Termosyn er vi meget bevidste om vigtigheden af korrekt rapportering.

Derfor lægger vi tid, flid og kompetence ind i denne del af processen. Desuden bruger vi kun certificerede termografer med de rette kompetencer. Det er fuldstændig afgørende for det endelige resultat.

Når termograferingen er gennemført, analyserer termograførerne resultaterne, som bearbejdes digitalt, og der udleveres en rapport til kunden. Rapporten indeholder en konklusion samt anvisninger til udbedring af evt. konstaterede fejl.

Du er altid velkommen til at kontakte os, og få en uforpligtende snak.

Informationer

Ring til os

Skriv til os

Adresse

Rebslagervej 7
4300 Holbæk

Kontakt os